13 јуни 2024  
 
Македонски / English / Deutsch
За нас Услуги Производство Персонал Партнери Сертификати Референци Контакт Вработување
    За нас > Услуги   
 
МОНТАЖА
 • термоелектрани на јаглен, мазут и гас
 • хидроелектрани
 • рафинерии
 • парни котлови
 • индустриски топлани
 • хемиска индустрија
 • металуршки капацитети

РЕМОНТИ

 • термоелектрани
 • хидроелектрани
 • парни котлови
 • индустриски енергани
 • рафинерии
 • индустриски објекти

 *Се забранува било каква употреба, копирање и умножување на сликите од сајтот.

 
   
  Најави се  
Изглед за Печатење / Мапа на Сајтот 47174
2006 © SHUMI