23 јули 2024  
 
Македонски / English / Deutsch
За нас Услуги Производство Персонал Партнери Сертификати Референци Контакт Вработување
    За нас > Вработување   
 
Вработување


За да ги задоволиме зголемените потреби на нашите партнери и корисници, имаме потреба од искусни колеги, како и колеги без искуство за следниве нови 20 работни места:
 
 
1.извршител: бравар-машино бравар
2.извршител: монтери изометричари-цевкар
3.извршител: заварувачи ТИГ - РЕЛ со атест
 

Вашите податоци односно CV и слика можете да ги пратите на email - monting@montingenergetika.com.mk или да го пополните следниов формулар:
 
 
 
Име и Презиме: Познавање на Англиски јазик:
Дата на раѓање: Познавање на други јазици:
Адреса: Возачка дозвола (категорија):
Град: Регулирана воена обврска:
Телефон: E-mail:
Образование: Вештини што ги поседувате:
Работно искуство: Што би сакале да работите:
Проекти во кои сте учествувале: Дополнителни информации:
   
 
  Најави се  
Изглед за Печатење / Мапа на Сајтот 49498
2006 © SHUMI